Nieuws Limburg Restaurant Kristoffel en pak andere falingen

Restaurant Kristoffel en pak andere falingen

Restaurant Kristoffel en pak andere falingen

Het bekende restaurant Kristoffel in Bocholt, dat in de jaren ’90 nog een Michelin-ster droeg, is door de rechtbank in Tongeren failliet verklaard. De zaak kreeg vorig jaar nog 14 punten in de GaultMillau, net onder de Limburgse sterrenzaken. Het was een familiezaak die al 3 generaties bestond. De laatste jaren stond de jonge, veelbelovende kok Pascal Peters achter het fornuis.

Andere bedrijven die moeten buigen voor financiële problemen zijn: Limburgse Lastechnieken in Genk (curatoren: Bude & Banken, Genk), fruitteler Bart Thijs in Bilzen (zelfde curatoren), Dakwerken Benja in Genk (ook zelfde curatoren), Cocoon Veranda’s & Bouwonderneming in Maasmechelen (curator: Noelmans, Tongeren), restaurant Amadeus in Maasmechelen (ook Noelmans), Electro Panis, Solar2BU en Division Solar, allen op zelfde adres in Maasmechelen (curatoren Hermans & Wirix, Tongeren), Hana Immobiliën in Genk (zelfde curatoren), Rock Mine Café in Genk (curator Toppet, Tongeren) en ijssalon La Dolce Gusto in Genk (zelfde curator).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.