Nieuws Limburg Revilax en Joëlle zijn de besten van Maaseik

Revilax en Joëlle zijn de besten van Maaseik

Revilax en Joëlle zijn de besten van Maaseik

Revilax, een groei-KMO die zetels op maat produceert, is uitgeroepen tot onderneming van het jaar in Maaseik. Onder de naam Het Bronzen Eikenblad wordt deze ondernemersprijs door de lokale Unizo-kern uitgereikt. Zaakvoerder Erwin Bongaerts mocht als winnaar een kunstwerk (Bronzen Eikenblad) van Stan Van Dinter in ontvangst nemen. De 2 andere genomineerden die kans maakten op de prijs, waren Bendotti Barbershop (de barbier van Maaseik) en Villa Reynaert, een luxe B&B in Opoeteren. (foto boven)

Naast een gevestigde waarde, werd dit jaar ook aandacht geschonken aan een startend bedrijf. Die prijs, Het Jonge Eikenblad, ging naar JOELLE, een kledingzaak in de Bosstraat in Maaseik. De 2 andere genomineerden in die categorie waren koffiebranderij Melk & Suiker en Jorikx Bikes, een speciaalzaak in fietsen in Neeroeteren. (foto onder)

Bronzen Eikenblad
Jong Eikenblad

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.