Nieuws Limburg Revilax in Neeroeteren krijgt handmade-label

Revilax in Neeroeteren krijgt handmade-label

Revilax in Neeroeteren krijgt handmade-label

Revilax, het Maaseikse bedrijf gespecialiseerd in relaxzetels op maat, heeft de HIB-prijs gekregen. Het HIB- of Handmade in Belgium-label wordt door Unizo uitgereikt aan ondernemingen die de productie ambachtelijk uitvoeren.

Revilax_NeeroeterenDe relaxzetels worden volledig met de hand op maat gemaakt. “Onze zetels kan je simpelweg niet met een machine maken,” vertelt Erwin Bongaerts, zaakvoerder van Revilax. “We starten met de opmeting bij mensen thuis. We hebben wel een standaardmodel, maar de zetel wordt volledig aangepast aan hun wensen en eventuele fysieke problemen.”

Zowel de fabricage van het houten frame, het schuimen, het knippen van het stof en het stofferen wordt met de hand gedaan. “Daar zijn we trots op. Ook op ons personeel, want zij doen het uiteindelijk. Door de ambachtelijke productie kunnen we een uniek model afleveren.”

GoTi

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.