Ridley gaat nu ook stadsfiets produceren

Tijdens de festiviteiten van zijn uitverkiezing tot Jonge Limburgse Ondernemer van het Jaar, heeft zaakvoerder Jochim Aerts van Ridley bekendgemaakt dat zijn bedrijf plannen heeft om ook een stadsfiets op de markt te brengen." "Het zal een sportief en elegant model worden, dat zeker hoge ogen zal gooien," zegt Aerts." We mikken op de lancering hiervan in 2012."

De bedrijfsleider kondigde ook de oprichting van een joint venture aan voor de fabricage van allerhande fietscomponenten. "Samen met een betrouwbare partner zijn we gestart met de productie van zadels, stuurpennen en andere kleinere onderdelen," zegt Jochim Aerts nog. "We zijn pas terug van een beurs in Taiwan, waar men heel enthousiast was hierover."

Ridley is in feite de merknaam van de onderneming die Race Productions heet. De familie Kumpen (Paul en Anthony) zijn de zakenpartners van Jochim Aerts. Anthony werkt ook fulltime in het bedrijf als commercieel manager, en mag de verdienste van de JCI Award ook op zijn conto schrijven.