Nieuws Limburg Ridley neemt Eddy Merckx over

Ridley neemt Eddy Merckx over

Ridley neemt Eddy Merckx over

Race Productions, de vennootschap achter het Beringse fietsenmerk Ridley, neemt de befaamde concurrent Eddy Merckx-fietsen over. “De synergie tussen beide merken kan de Belgische fietsindustrie naar nieuwe hoogtes stuwen”, zegt Jochim Aerts, CEO van Ridley.

“Het merk Eddy Merckx heeft een heel rijke geschiedenis”, aldus Aerts. “Heel vaak waren zij de voorloper in onze sector en vaandeldrager voor de Belgische industrie. Het is geweldig dat zij ons nu kunnen versterken.”

Bart van Muylder, CEO van verkoper Diepensteyn NV (gekend van de Palm-brouwerij): “Wij zij enorm blij dat Ridley onze visie deelt over de toekomst van het merk Eddy Merckx. De samenwerking is nodig om op internationaal vlak een rol van betekenis te spelen.”

“Wij garanderen de overleving en de verdere uitbouw van het merk Eddy Merckx”, aldus nog Jochim Aerts. Het fietsmerk, dat 37 jaar geleden opgericht werd door de grootste wielrenner aller tijden, maakte het voorbije jaar 5,7 miljoen euro verlies.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.