Nieuws Limburg Rik Vandersanden stapt opnieuw in catering

Rik Vandersanden stapt opnieuw in catering

Rik Vandersanden stapt opnieuw in catering

Onder de naam RIK V gaat chefkok Rik Vandersanden weer aanknopen met exlcusieve catering. De voormalige chef van De Barrier gaat daarvoor samenwerken met het gerenommeerde J&M Catering uit Antwerpen.

The Thrill_150813_KH_01.jpgNa de pijnlijke breuk met cateraar Bart Claes moest Vandersanden uitwijken naar Diest om van daaruit zijn trouw cliënteel met zijn catering te bedienen. Dat had te maken met een niet-concurrentiebeding. “Maar dat is nu niet meer van toepassing,” zegt Vandersanden. “Ik wil mijn ervaring in exclusieve catering opnieuw ten dienste stellen van klanten die niet iets meer willen. Voor de modale receptie in de parochiezaal moet je niet bij ons zijn.”

RIK V gaat voor de logistiek en de ondersteuning samenwerken met J&M Catering. “J&M Catering werd recent nog uitgeroepen tot de Belgische nummer één in event-catering,” zegt Vandersanden. Donderdag begint RIK V alvast met de catering voor de opening van de nieuwe garage van Delorge-Peerlings in Hasselt. “Een mooie uitdaging,” lacht hij. Daarnaast baat Rik Vandersanden ook nog het restaurant The Thrill in Genk uit.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.