Haesen hangt (voorlopig) slot op Hasseltse foodhall
Markeat, het nieuwe horecaconcept in de Hasseltse binnenstad dat bestaat uit een verzameling van uiteenlopende eetkramen, gaat voor enkele maanden… Lees meer
Topchef Rik Vandersanden heeft na bijna 25 jaar hostellerie De Barrier verlaten. Sinds Bart Claes van de gelijknamige cateringgroep vorig jaar de infrastructuur en de exploitatie overnam, had Vandersanden nog de operationele leiding van de zaak in handen.
Deze week beëindigde Bart Claes echter de samenwerking met Rik Vandersanden en neemt hij persoonlijk de uitbating over. Bart Claes: “Ik wil Rik bedanken en wens hem het beste toe in zijn nieuwe leven.”
Claes gaat intussen De Barrier verder uitbouwen. “Met de naamswijziging naar Domein De Barrier willen we duidelijk maken dat het concept achter deze locatie meer is dan enkel een toprestaurant met een aantal hotelkamers. Het is een totaalproject, met ons culinair toprestaurant Innesto, tien luxe hotelkamers en de mogelijkheden voor het organiseren van feesten en evenementen. De mooi aangeklede binnenruimtes en het prachtige park geven ons haast ongebreidelde mogelijkheden,” zo besluit Bart Claes.
Groep Bart Claes realiseerde vorig jaar met een 50-tal vaste medewerkers een omzet van nagenoeg 8 miljoen euro. Dat is een groei met 5 procent in vergelijking met 2009.
Markeat, het nieuwe horecaconcept in de Hasseltse binnenstad dat bestaat uit een verzameling van uiteenlopende eetkramen, gaat voor enkele maanden… Lees meer
Het was daar nogal een slagveld aan de keukentafel ten huize Peeters-Van Zon. Nand Peeters, 22-jarige zoon van Marion Van… Lees meer
Raf Vanmechelen, in heel Limburg maar vooral in Sint-Truiden gekend als voormalig journalist van Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen