Nieuws Limburg Riwal koopt afdeling hoogtewerkers van Sarens in Genk

Riwal koopt afdeling hoogtewerkers van Sarens in Genk

Riwal koopt afdeling hoogtewerkers van Sarens in Genk

Riwal, een van origine Nederlands bedrijf dat hoogtewerkers verhuurt, heeft in Genk een afdeling van de firma Sarens Belgium nv overgenomen. Hiermee zet Riwal, dat al in 16 landen actief is, de eerste stappen in België. De Genkse vestiging van Sarens verhuurt hoogtewerkers, los van de kraanactiviteiten waarmee het bedrijf wereldwijd gekend is. Ook met de kranenbusiness, die dus niet in de overname zit, heeft Riwal een samenwerking afgesloten om zo een totaalservice te kunnen bieden voor alle werken die op hoogte dienen geboden worden. Sarens zal haar kraan- en transportactiviteiten wel blijven voortzetten vanuit Genk.

riwalDe werknemers van de hoogtewerkers bij Sarens in Genk worden allemaal door Riwal op de loonlijst gezet. “Deze overname zal, nu we dichterbij zowel bestaande als nieuwe klanten opereren, de positie van Riwal op de Belgische markt versterken,” zegt Pedro Torres, Regional Director bij Riwal. “We bedienen onze Belgische klanten zowel vanuit ons nieuwe depot in Genk, als vanuit onze bestaande depots in het zuiden van Nederland (m.n. Dordrecht en Eindhoven). Daarnaast vergroot deze aankoop ook onze Europese dekking, wat een groot voordeel is voor onze internationale key accounts.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.