Nieuws Limburg Rob Dethier meest verdienstelijke ondernemer

Rob Dethier meest verdienstelijke ondernemer

Rob Dethier meest verdienstelijke ondernemer

In Alken werd zopas een verkiezing gehouden voor de meest verdienstelijke ondernemer van de gemeente. De prijs ging naar Rob Dethier van het gelijknamige bouwbedrijf. Hij haalde het van 2 overgebleven finalisten: Bjorn Creten van Franic Polyester en Anja Vanoppen van Lingerie Curtres.

dethierEr waren 28 kandidaturen ingediend, waarvan een jury de 3 vermelde dossiers bovenaan de stapel legde. Rob Dethier mocht dus de eerste prijs in ontvangst nemen, een kunstwerk van Christine Melotte. Bouwbedrijf Dethier is een gevestigde waarde in Alken. Het werd opgericht in 1947. Onder impuls van de tweede generatie, Rob en Eric Dethier, groeide het bedrijf verder uit tot een speler van Vlaams niveau. Onlangs werd in de Kempen nog een belangrijke overname gerealiseerd. De groep heeft nu 130 medewerkers en 50 miljoen euro omzet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.