Nieuws Limburg Rob Heselmans richt nieuw bedrijf op

Rob Heselmans richt nieuw bedrijf op

Rob Heselmans richt nieuw bedrijf op

Aanvullend op de activiteiten van zijn bedrijf HST (machines voor tuin-, bouw- en wegenbouw) start zaakvoerder Rob Heselmans met de nieuwe activiteit. De nieuwkomer heet Geodeet en biedt 3D-meetoplossingen voor de bouwsector aan.

“De afdeling voor meetinstrumenten is de laatste jaren sterk gegroeid binnen HST”, vertelt Rob Heselmans. “Zo hebben we intussen een eigen service-center voor kalibraties en herstellingen van bouwlasers. Maar de wereld evolueert en technologie verandert. Denk maar aan het digitale bouwmodel BIM, dat alom tegenwoordig is in de moderne bouwbedrijven. Voor dergelijke toepassingen zijn nieuwe meetoplossingen nodig zoals GPS-meetstokken, manuele totaalstations, robotic-totaalstations en 3D-laserscanners. En in de toekomst ook nog augmented reality…”

Al deze toepassingen worden nu ondergebracht in een nieuwe firma: Geodeet. “Met een aparte vennootschap kunnen we de klanten voor deze producten nog beter ondersteunen”, aldus Heselmans. “We zijn er helemaal klaar voor!”

Reageer op dit bericht

Reacties

Yannick V. 2020-11-09 17:27:58

Proficiat Rob!

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.