Nieuws Limburg Robert Half haalt Pascale Desplentere naar Heimat

Robert Half haalt Pascale Desplentere naar Heimat

Robert Half haalt Pascale Desplentere naar Heimat

Nu de economie in Limburg voor een gigantische uitdaging staat door het nakende vertrek van Ford Genk, ziet HR-dienstverlener Robert Half zijn kans schoon om een nieuwe dienst te lanceren. Het bedrijf zet namelijk in op interim-management, zodat bedrijven in een transitie-fase, tijdelijk een beroep kunnen doen op vakmensen met expertise in een bepaalde richting. Robert Half heeft hiervoor Pascale Desplentere terug naar Limburg gehaald.

Pascale Desplentere.jpg
“Vele organisaties hanteren het ‘lean-principe’, waarbij bedrijven in verandering vaak interim-managers inschakelen,” zo redeneert Robert Half. “De tijdelijke managers moeten op die momenten de continuïteit van de onderneming garanderen, en de andere mensen in de organisatie begeleiden in de veranderingstrajecten. Daarbij stellen ze hun expertise in de respectievelijke deeldomeinen ter beschikking. Dat zijn specialisten op het vlak van financiën, human resources, aankoop, ICT, sales en marketing, juridische zaken of algemeen management.

Het is deze bedrijfstak van interim-management die voor Robert Half verder uitgebouwd zal worden door Pascale Desplentere, Limburgse van geboorte en al meer dan vijf jaar werkzaam bij Robert Half.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.