Nieuws Limburg Roco hangt sportschoenen aan de haak

Roco hangt sportschoenen aan de haak

Roco hangt sportschoenen aan de haak

Roco Sport in Bilzen, één van de meest gekende winkels voor sportbenodigdheden, gaat de deuren sluiten. Na 46 jaar wil zaakvoerder Johnny Rosmeulen van zijn pensioen gaan genieten. Er wordt intussen een overnemer gezocht.

Roco Sport is al tientallen jaren gekend als een speciaalzaak in vrijetijdskleding en sportartikelen. De winkel achter de kerk van Bilzen heeft een trouw cliënteel in heel Midden- en Zuid-Limburg. Niet alleen particulieren, maar ook clubs en verenigingen weten de weg te vinden. Johnny Rosmeulen heeft een assortiment samengesteld dat vooral gekende merken omvat. Opmerkelijk is dat de winkel er bewust voor kiest om geen e-shop erbij te doen. “Stijlen en kleuren moet je zien, voelen en passen”, aldus de zaakvoerder. “Tevreden klanten willen goed geadviseerd worden. Dat gaat nu eenmaal niet online.”

Maar na 46 jaar hangen de uitbaters de sportschoenen aan de haak. Ze gaan met welverdiend pensioen. “Toch willen we onze klanten niet in de kou laten staan, en gaan daarom op zoek naar een overnemer die met dezelfde passie Roco Sport wil verderzetten”, aldus Johnny Rosmeulen. “Het zou enorm veel plezier doen als ons levenswerk kan worden verdergezet”, besluit hij.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.