Nieuws Limburg Roger Anné (Aminolabs) krijgt vers geld voor internationale groei

Roger Anné (Aminolabs) krijgt vers geld voor internationale groei

Roger Anné (Aminolabs) krijgt vers geld voor internationale groei

De Hasseltse producent en verdeler van voedingssupplementen Aminolabs wil een volgende fase in het groeiproces realiseren. Huisbankier ING heeft zich bereid verklaard om de plannen te financieren, nu de Vlaamse investeringsmaatschappij PMV een waarborg van 1,5 miljoen aan Aminolabs heeft gegeven. “We hebben de voorbij jaren permanent geïnvesteerd in nieuwe producten en toepassingen,” zegt CEO Roger Anné.

“Onze eigen R&D-afdeling heeft hierbij baanbrekend werk verricht. Het komt er nu op aan om deze ontwikkelingen te vermarkten in een internationale context. De inspanningen hiervoor mogen niet lang uitblijven gezien de razendsnelle evoluties in onze sector. Vandaar dat we blij zijn dat we nu kunnen investeren om deze groei mogelijk te maken.”

Aminolabs werd in 1993 opgericht als Eurofood Belgium en verhuisde in 2008 naar een gloednieuw bedrijfsgebouw op de Research Campus Hasselt. Vorig jaar steeg de omzet nog met 28 procent tot 14 miljoen euro. (In 2009 werd 20,2 miljoen euro omzet geboekt, maar toen ging het om een verlengd boekjaar, nvdr.)

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.