Nieuws Limburg Ronnie Leten luidt de bel bij Nasdaq in New York

Ronnie Leten luidt de bel bij Nasdaq in New York

Ronnie Leten luidt de bel bij Nasdaq in New York

Ronnie Leten, de Limburgse ‘big boss’ van compressorfabrikant Atlas Copco en dochterbedrijf Power Tools in Hoeselt (en ooit nog Plant Manager bij Monroe/Tenneco in Sint-Truiden), heeft ter gelegenheid van de 140ste verjaardag van Atlas Copco, de openingsbel mogen luiden van de Nasdaq-beurs in New York. Een hele eer, die alleen is weggelegd voor uitzonderlijke vieringen.

ronnie letenAtlas Copco stelt in België 3.260 mensen tewerk, verdeeld over 9 entiteiten. Daaronder de grootste compressorfabriek van de wereld, in Wilrijk, maar sinds 1991 ook Power Tools Distribution in Hoeselt, van waaruit alle onderdelen van Atlas Copco verdeeld worden naar 120 landen. Hier werken nu 220 mensen, die vrijdag ook mochten deelnemen aan de wereldwijde verjaardagsfuif. Power Tools haalt een omzet van meer dan 800 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.