Nieuws Limburg Ronnie Leten wordt nu ook schrijver

Ronnie Leten wordt nu ook schrijver

Ronnie Leten wordt nu ook schrijver

Om leiding te geven moet je niet hoogdravend zijn. Met gewone taal te gebruiken bereik je het meest. Dat is de boodschap die top-CEO Ronnie Leten meegeeft in een boek dat hij heeft geschreven. Onder de titel ‘Act Like a Coach’ gaat hij, samen met sportcoach Paul Van Den Bosch, dieper in op het belang van motiverend leidinggeven.

“Het leidinggeven en het coachen van mensen wordt dikwijls veel complexer voorgesteld dan het in werkelijkheid is”, zegt Beringenaar Ronnie Leten, die als grote baas van Atlas Copco 50.000 mensen aanstuurde. “Je hoeft geen hoogdravende taal te gebruiken, noch in de sport, noch in de zakenwereld, om mensen te motiveren om beter te doen. Als je rekening houdt met een aantal eenvoudige principes, kom je al een heel eind ver. Die principes hebben we in dit boek samengebracht, ieder vanuit onze eigen invalshoek en ervaring.”

Het boek telt 160 pagina’s, kost 19,95 euro en werd uitgegeven door Kannibaal.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.