Nieuws Limburg Rookkamer uit Genk erg gegeerd in horeca

Rookkamer uit Genk erg gegeerd in horeca

Rookkamer uit Genk erg gegeerd in horeca

De firma Euro-Serre uit Genk heeft samen met het Antwerpse bedrijf Air&M’s een rookkamer ontwikkeld die binnen het kader van de anti-rookwet, aan populariteit wint bij horeca-uitbaters. Grote brouwerijketens onderzoeken om het product standaard in hun cafés te plaatsen. “Het is op vraag van de horeca-federatie zelf dat we dit ontwerp hebben gemaakt,” vertelt Ilse Schops van Euro-Serre. “De opdracht was een goede, veilige en vooral betaalbare oplossing te maken om vooral de kleinere cafés een oplossing te bieden. Daaruit is een soort serre gekomen uit veiligheidsglas, met een standaard RAL-kleur, die zowel binnen als buiten kan geplaatst worden. Onze partners van Air&M’s voorzien in een stevige afzuiginstallatie met 2 filters. De montage neemt slechts enkele uren in beslag. En dit al vanaf 2695 euro.”

Argumenten die wel gehoor vinden, zo blijkt uit het succes van de Limburgse innovatie. Er wordt dan ook volop gedacht om de mogelijkheden en ‘opties’ nog uit te breiden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.