Nieuws Limburg Roux neemt stadsgenoot Gubbelmans over

Roux neemt stadsgenoot Gubbelmans over

Roux neemt stadsgenoot Gubbelmans over

Het Genkse bedrijf Roux Meubelprojekten, sinds 1926 actief in de interieurbouw, neemt vanaf 1 januari stadsgenoot Gubbelmans Interieur over.

Voorlopig blijft Wendy Gubbelmans en zijn team actief op de huidige locatie aan de Bosdel in Genk. Tegen 2019 moet de uitbreiding van de gebouwen van Roux aan de Zuiderring voltooid zijn en worden alle mensen en machines op deze locatie gecentraliseerd. De uitbreiding is goed voor een verdubbeling van de oppervlakte, tot in totaal 4.000 m².

Koen Roux, al de vierde generatie aan het roer van dit familiebedrijf, zal dan zo’n 20 medewerkers aansturen. Inhoudelijk zal Roux zich blijven positioneren in het segment van het betere maatwerk. Daarbij neemt het aandeel van opdrachten in fineerhout toe. “Eens de nieuwe hal klaar is, gaan we dan ook investeren in bijkomende machines om fineer te kappen, voegen en te verlijmen”, zegt Koen Roux tot slot.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.