Nieuws Limburg Ruben Schroyen start nieuw bedrijf in crisistijd

Ruben Schroyen start nieuw bedrijf in crisistijd

Ruben Schroyen start nieuw bedrijf in crisistijd

Dat de Limburgse eventbureaus tijdens de lockdown niet bij de pakken blijven zitten, en al hun creativiteit uit de kast halen om up & running te blijven, is een understatement. Dat geldt ook voor Way2events uit Hasselt. Zaakvoerder Ruben Schroyen heeft samen met enkele partners het nieuwe bedrijf Way2staysafe opgericht, waarbij een team van experts zorgt voor de juiste veiligheidsmaatregelen in winkels, kantoren, scholen en andere gebouwen.

“Way2staysafe is een samensmelting van 2 teams, met enerzijds ervaren organisatietalenten en anderzijds experts in coronapreventie”, legt Schroyen uit. “Samen staan we bij onze klanten in voor efficiënte maatregelen, doeltreffende controles van hygiëne en de garantie van kwaliteitssystemen.”

Meer concreet werkt Way2staysafe rond 3 pijlers: “We voeren professionele audits om de hygiëne en kwaliteitssystemen in de gebouwen te beoordelen. Vervolgens zorgen we voor de snelle levering van high-level veiligheidsproducten zoals dispensers, schermen en persoonlijk bescherming. En ook voor de vlotte beschikbaarheid van veiligheidspersoneel. Tot slot staan we in voor de volledige communicatie naar medewerkers, klanten en leveranciers.”

En zo komen de voornaamste spelers uit de eventbranche elkaar toch opnieuw tegen. Let the games begin!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer