Rudi Lenaerts wordt CEO van IT Solutions

Het softwarehuis IT Solutions, een onderdeel van de EuroSys-groep, heeft Rudi Lenaerts (foto) aangesteld als CEO. Lenaerts (52) begon zijn carrière bij Philips, waarna hij directiefuncties opnam bij Origin en Athylon. Sinds 1998 was verbonden aan de bedrijven InterAct en NextSolution, waarvan 8 jaar als CEO. Vooraleer naar IT Solutions over te stappen, was hij Senior Director bij Fujitsu.

Rudi.LenaertsMark Lens, de aandeelhouder en oprichter van IT Solutions, haalt Lenaerts binnen om de nodige aandacht te geven aan de verdere groei van de softwarepoot. Het laat Lens zelf toe om zich meer te concentreren op de algemene leiding van de hele EuroSys-groep, die vandaag zo'n 200 medewerkers telt. "Door de groei en de omvang van de projecten hadden we een fulltime CEO voor IT Solutions nodig," aldus Mark Lens. "Dankzij zijn achtergrond en ervaring is Rudi de geknipte persoon om op de ingeslagen weg verder te gaan."

IT Solutions is in België één van de toonaangevende aanbieders van ERP-oplossingen voor kmo's. De kantoren zijn heel recent verhuisd van Hasselt naar Houthalen.