Nieuws Limburg Sally neemt het stuur van JAM in handen

Sally neemt het stuur van JAM in handen

Sally neemt het stuur van JAM in handen

Sally Morren-Colemont is door de Franse autogroep Maurin aangeduid als Managing Director van de concessies in Bree (2), Dilsen-Stokkem en Lommel. Samen met haar vestigingsmanagers krijgt ze de taak om de uitstekende reputatie van Groep JAM te verstevigen en het marktaandeel verder uit te breiden.

Sally Morren-Colemont werkt al geruime tijd voor de invoerder van Mercedes-Benz in België. “Dat is eerder toevallig tot stand gekomen, want mijn ouders zijn actief in de horeca”, verklapt ze. “Althans, nog heel eventjes, want hun restaurant Figaro in Hasselt gaat op 8 juni terug open, en op 20 juni gaan ze definitief met pensioen. Het einde van een rijkgevulde carrière.”

Intussen geraakt ook haar eigen carrière in een stroomversnelling. “Na de overname van Groep JAM door het Franse Maurin (dat ook de concessies Claes in Sint-Truiden en GMS in Leuven in handen heeft), ben ik aangezocht om terug te keren naar de Limburgse roots”, vertelt ze. “In oktober vorig jaar ben ik gestart als Managing Director van de vestigingen in Bree, Lommel en Dilsen-Stokkem. Alleen de concessie van Groep JAM in Hasselt wordt dus door een collega aangestuurd. Geen eenvoudige opdracht, want onder impuls van Jan Broos en Marc Raedschelders heeft het bedrijf hier doorheen de jaren een stevige reputatie en een trouw cliënteel uitgebouwd. Het is nu aan mij, om samen met het gedreven team, dit succesverhaal verder te zetten.”

Hier en daar worden er onder de nieuwe aandeelhouders wel andere accenten gelegd. “Communicatie en rapportering zijn erg belangrijk”, zegt Sally Morren-Colemont. “Groep JAM is en blijft een familiebedrijf, want ook Maurin is nog altijd in familiale handen en hanteert dezelfde waarden en normen. Toch mag je spreken van een zekere omwenteling, die zowel te maken heeft met de impact van corona als met de aangepaste organisatie, die als een nieuwe wind doorheen het bedrijf waait. Een positieve evolutie, die op korte termijn al mooie resultaten heeft opgeleverd.”

De nieuwe Managing Director kan voor het uitrollen van haar plannen rekenen op 3 vestigingsmanagers. Naast het vertrouwde gezicht van Dave Maes in Bree, zijn Maarten Desutter in Dilsen-Stokkem en Natalya Zhemchug in Lommel, nieuw in hun functie. “Ook voor ons is het een hele uitdaging om onze vestiging naar een volgend niveau te tillen”, weet Natalya Zhemchug. “Het is de kunst om de verdiensten van Jan en Marc vast te houden en daar bovenop de nieuwe impulsen van de huidige aandeelhouders aan te wenden. We krijgen daarvoor een gamma van prachtige producten en een sterk team ter beschikking: dus zijn we helemaal klaar om het volgende hoofdstuk van Groep JAM te kunnen schrijven!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.