Nieuws Limburg Sampermans doet grote investering in Nieuwerkerken

Sampermans doet grote investering in Nieuwerkerken

Sampermans doet grote investering in Nieuwerkerken

Jan en Tom Sampermans, tweede generatie van het gekende bloemen- en tuincentrum in Nieuwerkerken, hebben fors geïnvesteerd in een nieuw complex. Met een grote renovatie, modernisering en uitbreiding is het bedrijf gewapend voor de toekomst.

Het begon allemaal in 1973 met een succesvolle bloemenwinkel in Hasselt die uitgebaat werd door Raf Sampermans en echtgenote Lea Raemaekers. Door gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden drong een verhuis naar een grotere locatie in Nieuwerkerken zich op. Zo werd in 1984 was het Bloemen- en Tuincentrum Sampermans aan de Diestersteenweg geboren. De zaak groeide stelselmatig uit tot een referentie in de streek.

In 2018 werd de fakkel doorgegeven de twee zonen Jan en Tom. Jong bloed, nieuwe aanpak, nieuwe uitdagingen… en dus gingen in januari 2019 de langverwachte verbouwingen van start. Want na 35 jaar was elke vierkante centimeter van de winkel helemaal benut. In de nieuwbouw werd vooral geïnvesteerd in nieuwe tendensen in milieu (opvang van water om te hergebruiken, extra isolatie, ledverlichting,…) en technologie.

Het gerenoveerde en gemoderniseerde bloemen- en tuincentrum is nu helemaal klaar. Het grote publiek kan kennismaken met de zaak tijdens een openingsweekend van 6 tot 8 maart.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer