Nieuws Limburg Samsung bestelt dure doeken in Beringen

Samsung bestelt dure doeken in Beringen

Samsung bestelt dure doeken in Beringen

Benvitec Environment, onderdeel van de industrieel-technische Benvitec-groep uit Beringen, heeft het grootste order ooit zopas uitgeleverd. Groot betekent in dit geval niet de hoeveelheid, want het gaat om amper 16 filterdoeken die samen 250.000 euro kosten.

Bluefil, zo heten de filtratiedoeken die in Beringen worden ontwikkeld, samengesteld en wereldwijd verdeeld. Het zijn speciale materialen voor luchtfiltratie. Bij een bezoek aan Samsung in Korea, nu 3 jaar geleden, werd het product voorgesteld. Dit heeft geleid tot een bestelling van 16 stuks, die afgelopen weekend naar het Oosten zijn verzonden. Samsung zal de filtratiedoeken gebruiken voor de productiefaciliteiten van halfgeleiders in Korea en China.

Het gaat om een proefproject, dat na een positieve evaluatie kan uitgebreid worden naar andere fabrieken van Samsung. Benvitec heeft intussen nog andere mooie projecten voor luchtfiltratie gerealiseerd, onder meer in Marokko, Zuid-Afrika, China, India en Saoedi Arabië.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.