Sarah van Bose

Sarah van Bose is Management Assistant van het Jaar

Sarah Hoedemakers van Bose in Tongeren mag zich de komende twaalf maanden Management Assistant van het Jaar noemen. Voka Limburg kroonde haar tot de beste rechterhand. Anke Bosmans (KPMG Accountants), Karolien Dumont (BDO), Veronique Quintens (Cent Pur Cent) en Kristien Schoenmakers (Ziekenhuis Oost-Limburg AV) waren de andere genomineerden.

De vakjury motiveerde de keuze als volgt: “Sarah werkt reeds zeer lang bij Bose. Ze is een trouwe, erg betrokken medewerkster. Sarah heeft voor verschillende managers gewerkt dus ze kan zich perfect aanpassen. Werken in een Amerikaanse multinational is niet altijd makkelijk. Ze heeft een hart voor het bedrijf. Een extra troef is dat ze heel kostenbesparend denkt.”

Cement van onderneming
“Management assistants hebben een veelzijdige rol in een organisatie. Ze ondersteunen de bedrijfsleiders, maar zijn ook het cement in de onderneming. Hun rol is van onschatbare waarde, zeker in tijden van crisis”, bevestigt ook Karin Van De Velde, voorzitter van Voka Limburg.

Normaliter zou de uitreiking vandaag plaatsvinden tijdens de Management Assistant Day bij Domaine La Butte aux Bois in Lanaken. Door de coronacrisis is het event jammer genoeg geannuleerd. Toch besloot Voka om de Management Assistant van het Jaar en de genomineerden bekend te maken. Een vakjury gaf de punten. Een reactie van de winnares? Bekijk het filmpje hieronder!

https://youtu.be/juiyF6scG0o