Nieuws Limburg Scania Opglabbeek zoekt 40 nieuwe mensen

Scania Opglabbeek zoekt 40 nieuwe mensen

Scania Opglabbeek zoekt 40 nieuwe mensen

Scania Parts Logistics, dat vanuit Opglabbeek de onderdelen voor Scania-vrachtwagens en bussen verdeelt, is op korte termijn op zoek naar maar liefst 40 nieuwe magazijniers. De groei van het bedrijf is dan ook gigantisch. Op 5 jaar tijd kwamen er al vaste 165 mensen bij (zonder uitzendkrachten of inhouse Bewel-medewerkers), en nog is de nood aan nieuw personeel erg acuut.

Scania heeft Randstad onder de arm genomen om de openstaande vacatures snel in te vullen. De nieuwe kandidaten zullen eerst worden opgeleid in het trainingscenter van Randstad in Genk. Een deel daarvan is volledig uitgerust op maat van Scania met o.a. orderpicktoestellen op inductie. Heidi Stieglitz, HR-manager bij Scania: “Goed opgeleide mensen zijn sneller productief en een goede vooropleiding bespoedigt de integratie op de werkvloer.”

Jan Oldenkamp in het magazijn waar het allemaal moet gebeuren…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.