Nieuws Limburg Schalenborgh en Vanroy helpen reisbureaus uit het slop

Schalenborgh en Vanroy helpen reisbureaus uit het slop

Schalenborgh en Vanroy helpen reisbureaus uit het slop

Om de lokale handel te ondersteunen in de coronacrisis, activeren diverse gemeentebesturen een cadeaubon die bij alle plaatselijke handelaars kan verzilverd worden. Ook voor nieuwe inwoners en jubilarissen wordt dit digitale systeem, dat werd ontwikkeld door het Limburgse bedrijf Aranere, gebruikt. In coronatijden vindt het nu ook ingang in andere sectoren. Zo heeft de vereniging van reisbureaus Selectair een digitale cadeaubon laten maken die klantentrouw bij reizigers beloont.

Bestaande klanten aan zich binden en nieuwe lokken met een attractieve beloning. Dat is de basis van de Arabon, een digitaal systeem van cadeaubonnen dat werd ontwikkeld door
Chris Schalenborgh en Gunter Vanroy van Aranere (Corda Campus, Hasselt). “Omdat heel wat bedrijven in de nasleep van de coronacrisis een commerciële inspanning willen doen, hebben we ons platform voor stads- en gemeentebesturen uitgebreid naar de bedrijvenmarkt”, aldus het duo. “Vakfederaties, grotere winkelketens en reisbureaus tonen interesse in onze oplossing.”

Zoals Selectair, het collectief van een 100-tal zelfstandige reisbureaus, dat sinds het reisverbod probeert om de klanten terug te winnen. “De Selectair Cadeaubon kan je online aankopen en inruilen”, vertellen Chris Schalenborgh en Gunter Vanroy. “Alles loopt digitaal en automatisch, waardoor het bonnensysteem veilig, eenvoudig in gebruik en coronaproof is. Wie wil, kan de bonnen ook fysiek gebruiken en het is zelfs mogelijk om de bon in een cadeauverpakking te bestellen. Wie de bon krijgt kan er talloze leuke uitstapjes en vakanties via Selectair mee boeken.”

Aranere is vastberaden om het systeem verder uit te breiden naar andere sectoren en organisaties.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer