Nieuws Limburg Schepen start eigen zaak om te leren spreken

Schepen start eigen zaak om te leren spreken

Schepen start eigen zaak om te leren spreken

Ere-senator en eerste schepen van Hechtel-Eksel Nele Lijnen wordt zelfstandig ondernemer. Ze heeft een eigen zaak opgestart die dient om mensen met podiumvrees te helpen met spreken voor een groep.

Na een mandaat van 13 jaar als senator, is Nele Lijnen vandaag nog steeds actief als schepen in Hechtel-Eksel. Ze neemt er als rechterhand van burgemeester Jan Dalemans actief deel aan het beleid (met portefeuilles als o.a. Lokale Economie en Toerisme). Als bijkomende job start ze nu een eigen zaak op: You Talk, zo heet die.

“Bij You Talk leer ik mensen spreken voor een groep zonder knikkende knieën”, zegt ze. “Onderzoek wijst uit dat maar liefst 74% van onze jongeren faalangst heeft om te spreken voor een groep. Met hen, en met iedereen die zichzelf hierin wil ontplooien, wil ik aan de slag gaan.”

Lijnen brengt uiteraard haar eigen, ruime ervaring in. “Via professionele doe-sessies in een warme omgeving, reik ik hen houvast aan om te schitteren”, legt ze uit. “We doen dit zowel indoor als outdoor, op mijn ‘bospodium’. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier veel mensen mee kan helpen en hen zo stappen vooruit kan laten zetten in hun verdere carrière.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.