Nieuws Limburg Schepers (Alken) komt in Nederlandse handen

Schepers (Alken) komt in Nederlandse handen

Schepers (Alken) komt in Nederlandse handen

De Alkense vleeswarenproducent Schepers is overgenomen door sectorgenoot DSG Group uit Tilburg. Het is vooral de bedoeling om zo het gamma van vleeswaren uit te breiden. Waar Schepers specialist is in filet d’Anvers, staat DSG bekend om zijn gehaktballen, filet américain, rookworst en grillproducten. Schepers blijft onder eigen naam produceren, wat ook geldt voor de 3 andere bedrijven uit de DSG Group: Voskuilen Vleeswaren, The Filet Company en Dutch Grill Services.

dsg group scheepersHet hele team van Schepers blijft aan boord, inclusief Ricky en Caroline Schepers. “We denken dat we door deze samenwerking meer kansen hebben om te groeien in de sector van de ambachtelijke, kwalitatieve rundvleesproducten,” aldus de vorige eigenaars. “Beide bedrijven passen perfect bij elkaar, zodat we onverminderd kunnen doorgaan om de beste vleeswaren voor onze klanten te maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.