Nieuws Limburg Schildermans wil zich op Genks bedrijf richten

Schildermans wil zich op Genks bedrijf richten

Schildermans wil zich op Genks bedrijf richten

Ondernemer Erik Schildermans, eigenaar van ES Tooling in Genk en van het hippisch centrum Sentower Park in Opglabbeek, heeft een keuze gemaakt. Hij wil zijn tijd en energie maximaal in zijn bedrijf voor fijne onderdelen stoppen, en doet daarom zijn gloednieuw paardencomplex van de hand.

sentower“De afgelopen 2 jaar waren intensieve jaren, door de combinatie van enerzijds de bouw en oprichting van Sentower Park (geopend in november 2013), en anderzijds het terugkopen van ES Tooling (in april 2013),” vertelt hij. “Ik heb daarom de moeilijke keuze gemaakt om afstand te nemen van Sentower Park. De komende tijd verandert er nog niets in het paardencentrum. De dagelijkse werkzaamheden gaan gewoon door, en dat geldt ook voor de wekelijkse training jumping en wedstrijden.”

Hij zou graag een goede overnemer vinden. “Ik hoop van ganser harte dat Sentower Park behouden blijft voor de hippische sport, die ik een zeer warm hart toedraag,” aldus Erik Schildermans. Wie het complex wil overnemen, moet daarvoor een aardige duit neerleggen. De investeringskost bedroeg destijds 15 miljoen euro. Eén miljoen daarvan werd gedragen door de Vlaamse regering.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.