Nieuws Limburg Schoenwinkel uit Peer bereikt massa met corona-actie

Schoenwinkel uit Peer bereikt massa met corona-actie

Schoenwinkel uit Peer bereikt massa met corona-actie

Petra Saenen, zaakvoerder van Belle Scarpe+ in Peer, oogst veel succes met een ludieke corona-actie. De duizenden mensen die meespelen met haar virtuele fotozoektocht, kunnen een boeketje bloemen winnen dat bezorgd wordt aan iemand naar keuze.

Minstens 5.000 mensen gaan dagelijks op zoek naar de locatie waar Petra haar winkelzakje met opschrift #Samen Sterk heeft neergezet. “Je kunt via Facebook een gokje doen, en tegelijk een boodschap neerschrijven voor iemand die je graag wilt verrassen”, aldus de zaakvoerder van de schoenwinkel. “Iedere dag kiezen we een winnaar. De persoonlijke boodschap gaan we dan aan huis bezorgen, samen met een boeketje bloemen. Daarnaast proberen we ook alle andere boodschappen zoveel mogelijk per post te bezorgen. Zo werken we mee aan de verbondenheid in deze bizarre tijden.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer