Nieuws Limburg Schreurs haalt Wim Bijnens terug uit Nederland

Schreurs haalt Wim Bijnens terug uit Nederland

Schreurs haalt Wim Bijnens terug uit Nederland

Saga Consulting Group, de IT-groep van Limburger Etienne Schreurs, heeft Wim Bijnens aangetrokken als strategisch directeur. De broer van LRM-baas Stijn Bijnens verdiende zijn sporen onder meer bij HostIT (oprichter), Cegeka (algemeen directeur) en Concentra (lid directiecomité). De afgelopen 3 jaar was hij in Nederland actief als algemeen directeur van het cloud computingbedrijf Enne Solutions.

Bijnens zal als rechterhand van gedelegeerd bestuurder Etienne Schreurs, de strategie concreet vorm geven en de groep verder uitbouwen. “De uitdaging bestaat erin de verschillende divisies binnen de groep sterker te integreren en iedereen te laten focussen op zijn kerncompetenties,” zegt Wim Bijnens. “Zo willen we op korte termijn onze positie in de top 5 van Belgische ICT-dienstverleners verstevigen. Verder is er een duidelijke ambitie om ook in Nederland de groep verder vorm te geven.”

Etienne Schreurs, die onder meer ook Anaxis in Hasselt onder de vleugels heeft, is opgetogen over de transfer: “Wim Bijnens kent als geen ander de markten waarin de verschillende divisies van Saga Consulting Group opereren. Met Wim aan mijn zijde krijg ik een stuk gemoedsrust, hij gaat mij niet alleen perfect ondersteunen maar ook een belangrijke rol spelen in de succesvolle toekomst van onze groep. Zijn komst is dan ook een belangrijke stap in de verdere uitbouw van onze groep.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.