Nieuws Limburg Schrijnwerkerij maakt wijn tot hokjesdenken

Schrijnwerkerij maakt wijn tot hokjesdenken

Schrijnwerkerij maakt wijn tot hokjesdenken

Romulus & Remus, het interieurbedrijf uit Genk, heeft een bijzonder concept bedacht om wijn te presenteren. De schrijnwerkers hebben speciaal voor de beurs Winefair een houten wand ontwikkeld, die zal opgebouwd worden in de exporuimte. “Het wordt een echte ‘wall of wine’, die toelaat om het beste wat de beurs te bieden heeft, in één oogopslag tentoon te stellen,” aldus organisator Stefan Frissen (Socialtime).

wall of wineRomulus & Remus stapt mee in het verhaal om hun creativiteit te tonen aan de beursbezoekers. “Voor ons is het een mooi visitekaartje van de creativiteit en kwaliteit die we beogen,” zegt Wim Martens, gedelegeerd bestuurder van Romulus & Remus. “We zijn er zeker van dat deze constructie zal opvallen en we daardoor ‘top of mind’ zijn voor wie een interieurbedrijf zoekt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.