Nieuws Limburg Schrijvers laten inkt samenvloeien

Schrijvers laten inkt samenvloeien

Schrijvers laten inkt samenvloeien

Na een korte vrijage, waarbij de copywriters van Zinnig en Verhalen Vertalen zich dezelfde tafel en bed toe-eigenden, hebben zaakvoerders Johan Veldeman, Evi Maquoi en Hilde Neven beslist om binnen één onderneming hun schrijfsels te laten samenvloeien.

Zinnig en Verhalen Vertalen zijn twee bedrijven uit Hasselt met specialisatie in copywriting, journalistiek en vertalingen. Beide bureaus werkten al een tijdje samen, toen ze 3 maanden geleden beslisten om vanonder hetzelfde dak te gaan opereren. Die vorm van samenwerken is zodanig goed bevallen dat het volledige aanbod van het schrijfambacht nu in één vennootschap zal gebundeld worden.

Concreet stapt Hilde Neven van Verhalen Vertalen in bij de collega’s van Zinnig. Ook Annelies Plugge maakt mee de overstap. Het nieuwe collectief gaat nu vanuit hun crib op het Leopoldplein de projecten verzorgen. “Als één geheel staan we nog sterker om volgens onze gemeenschappelijke liefde voor taal en hoogstaande kwaliteitsnormen onze klanten te servicen”, aldus het viertal. “Of het nu gaat om journalistiek werk, copywriting of vertalingen: onder de noemer van Zinnig maken we zeker er iets zinnigs van…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.