Nieuws Limburg Serieuze stunt: gratis mobiele tv voor Vikings

Serieuze stunt: gratis mobiele tv voor Vikings

Serieuze stunt: gratis mobiele tv voor Vikings

Telecom- en internetprovider Mobile Vikings uit Hasselt pakt voor het 5-jarig bestaan uit met een cadeau voor de 200.000 klanten die inmiddels overtuigd werden. Ze krijgen allemaal de applicatie Bhaalu Mobiel, waarmee op mobiele toestellen naar tv kan gekeken worden. Bhaalu is een product van Right Brain Interface, ook een Hasselts bedrijf, dat net als Mobile Vikings de tenten heeft opgeslagen op de Corda Campus.

Frank Bekkers van Mobile Vikings 346485“Het gratis aanbod voor onze leden is als dank, omdat zij ons businessmodel hebben waargemaakt,” vertelt CEO Frank Bekkers van Mobile Vikings. “Het was onze ambitie om te groeien dankzij leden die andere leden aanbrengen. Vandaag stellen we vast dat zo’n 80 procent van onze klanten door anderen zijn aangereikt. Een dikke merci is dus zeker op zijn plaats.”
Mobile Vikings gaat trouwens nog een stapje verder. Ook wie nog geen klant is, en zich gewoon bij hen registreert, krijgt levenslang Bhaalu Mobiel cadeau. Zo kan iedereen onze Rode Duivels overal zien schitteren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.