Nieuws Limburg Serviette van Merkel in Gingelomse wasmachine

Serviette van Merkel in Gingelomse wasmachine

Serviette van Merkel in Gingelomse wasmachine

St-Joris is voortaan de nieuwe huiswasserij van de Europese Commissie. De industriële wasserij uit Gingelom (Jeuk) werd verkozen na een zeer intensieve selectieprocedure met uiterst strenge kwaliteitsnormen. Het linnenpakket dat moet verwerkt worden, is zeer divers en uiterst complex.

tafel europese top“We spreken onder meer over het dagelijkse wasgoed van de meer dan 1.000 kinderen die verblijven in de eigen crèches van de Europese Instellingen, het linnen van de keukens, technische diensten en zelfs het tafellinnen van de banketten van bijvoorbeeld iedere Europese Top,” zegt zaakvoerder Raf Vanmechelen. “Samen is dit goed voor meer dan 85 ton was op jaarbasis.” St-Joris zet een volledig track & trace-systeem op poten om dit alles gedetailleerd op te volgen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.