Nieuws Limburg Shop-up brengt beleving naar binnenstad

Shop-up brengt beleving naar binnenstad

Shop-up brengt beleving naar binnenstad

Op de Grote Markt van Hasselt wordt de komende maand een pand geopend met tal van faciliteiten voor winkelende bezoekers. Op zaterdagen, woensdag- en vrijnamiddagen kan je er tassen bewaakt achterlaten, je nieuwe outfit meteen aandoen in de paskamer, even uitrusten bij een kopje koffie, gebruik maken van de gratis wifi, een buggy of bolderkar uitlenen of je baby een propere luier omdoen. Het concept, Shop-up gedoopt, is een samenwerking tussen CityDepot, Joyn, stad Hasselt en PXL Research, met als doel het ‘belevingswinkelen’ in de stad aan te zwengelen. Europa, Vlaanderen en Provincie Limburg komen met subsidies over de brug.

Tegelijk openen een aantal ondernemers een pop-up in deze shop-up. Er kunnen dus ook dingen gekocht worden. Van Complimenti onder meer, de populaire juwelenlijn van Noémie Monard. “In de tijdelijke winkel stellen we accessoires voor die hoofdzakelijk door mij ontworpen en gemaakt zijn”, vertelt Noémie. “Het is een andere manier om potentiële klanten te bereiken, bovenop onze webshop, de homeparty’s en onze 6 verkooppunten (waarvan 5 in België en 1 in Maastricht).” Complementi is in de Shop-up te vinden op 14, 16, 17, 21 en 23 juni.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.