Nieuws Limburg Sit & Sleep blijft niet bij de pakken zitten (en liggen)

Sit & Sleep blijft niet bij de pakken zitten (en liggen)

Sit & Sleep blijft niet bij de pakken zitten (en liggen)

Langs de Genkersteenweg zijn de werken gestart aan de nieuwbouw van Sit & Sleep. Het bedrijf heeft nood aan een ruimer en moderner winkelpand. Het huidige gebouw wordt momenteel afgebroken en zal plaats maken voor een winkelruimte van 1.500m². Die moet in het voorjaar van 2021 klaar zijn, zo heeft de bouwheer laten weten aan aannemer Mathieu Gijbels uit Oudsbergen, naar een ontwerp van architectenbureau Geubbelmans – Andries.

Sit & Sleep heeft winkels in Hasselt, Leuven en Antwerpen, waar producten worden verkocht die een gezonde zit- en slaaphouding bevorderen. “Maar de winkel in Hasselt was erg verouderd”, zegt Stijn Lespoix, zaakvoerder bij Sit & Sleep Hasselt. “Slopen en iets volledig nieuw bouwen, was de enige optie. We kozen voor een grotere en modernere winkel van 1.500m². We kijken ernaar uit om in 2021 hier onze klanten te verwelkomen.”

Om klanten tijdens de werken verder te helpen, beschikt Sit & Sleep over een pop-up store in Genk, zo’n 3 minuten verder dan de huidige site. “Terwijl de klant zich kan blijven focussen op zijn corebusiness, nemen wij de bouwzorgen van de klant helemaal over”, zo klinkt het tussen de werkzaamheden door bij aannemer Mathieu Gijbels.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lanaken
Lanaken

Ambiorixprijs is voor… Nelissen!

Nummer 32 in de indrukwekkende lijst van de Ambiorix-prijswinnaars is Nelissen Steenfabrieken. De prestigieuze onderscheiding van VKW-Limburg is een nieuwe… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.