Nieuws Limburg Skondras: uw salespartner in crime. Bekijk de bedrijfsfilm!

Skondras: uw salespartner in crime. Bekijk de bedrijfsfilm!

Skondras: uw salespartner in crime. Bekijk de bedrijfsfilm!

https://youtu.be/atuHbFuh1Hw

Skondras is een internationaal verkoopondersteunend bedrijf met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Turkije. Sinds 2001 begeleiden wij KMO’s en grote bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren met hun verkoop. Met een team van meer dan 500 sales specialisten én een uitgebreid dienstenaanbod, behoort Skondras tot de top in de verkoopsector.

Voor ieder bedrijf, groot en klein, blijft het belangrijk om dagdagelijks goede verkoopresultaten te hebben. Dit zorgt voor de continuïteit van de onderneming. Het verkoopproces bestaat uit vele verschillende onderdelen: database, prospectie, aanbod afgestemd op uw klant, commercieel team, communicatie met uw klanten, opvolging van projecten, nieuwe projecten bij bestaande klanten genereren, cross selling, upselling, … én de juiste mensen. Skondras wil u de beste én de meest volledige dienstverlening aanbieden in sales en marketing door de beste specialisten aan te werven die gepassioneerd zijn door hun vak en door uw bedrijf.

Vandaar onze slogan:

Skondras… best friend sales ever had!

Bekijk zeker onze bovenstaande bedrijfsfilm voor meer info.

Skondras
Kempische Steenweg 555 | B-3500 HASSELT
+32 (0)11 28 60 20
info@skondras.be
www.skondras.be

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.