Nieuws Limburg Slaapzak van Jennifer Aniston doet afslanken

Slaapzak van Jennifer Aniston doet afslanken

Slaapzak van Jennifer Aniston doet afslanken

Body Boutique Genk, het bedrijf onder leiding van Niki Hendrikx, introduceert als eerste in de Benelux een nieuw concept waarmee je tegelijk kunt vermageren, relaxen en de pijn bestrijden… Wereldvedetten als Jennifer Aniston, de Kardashians of Selena Gomez zijn overtuigde gebruikers van de Body Fit Wrap, zoals het heet.

Body Boutique bestaat op de huidige locatie sinds 2017 in Genk. Zaakvoerder Niki Hendrikx en haar man Ivo Smeulders zijn al meer dan 20 jaar actief in de sector van wellness en fitness. Een constante in het bedrijf is dat er voortdurend op zoek wordt gegaan naar nieuwe therapieën en behandelingen voor een gezond en fit lichaam.

“En zo zijn we uitgekomen bij Body Fit Wrap, een ontspannende behandeling op basis van infraroodtherapie”, legt Niki uit. Het gaat om een soort slaapzak die warmte afgeeft. “Je verliest er gewicht mee doordat het metabolisme wordt verhoogd (verlies van 1400 kcal per sessie). Terwijl je heerlijk kunt relaxen, worden bovendien de spieren en gewrichten verwend. Een goede manier om pijn te bestrijden. En tot slot verjongt het ook nog de huid.”

De therapie komt overgewaaid vanuit de VS, waar internationale sterren als de Kardashians, Selena Gomez of Jennifer Aniston er vertrouwd mee zijn. “Een me-time moment is in deze stressvolle tijden voor heel veel mensen welkom”, aldus nog Niki. “Fit Body Wrap heeft de efficiëntie intussen wel bewezen. We zijn dus heel blij dit succes nu in België en Nederland te kunnen aanbieden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.