Nieuws Limburg Slager Dirk uit Opglabbeek wint zilveren medaille

Slager Dirk uit Opglabbeek wint zilveren medaille

Slager Dirk uit Opglabbeek wint zilveren medaille

Maandagavond werden in Schelle de jaarlijkse Retail Awards uitgereikt. Meer dan 21.000 handelszaken werden genomineerd. Deze wedstrijd bekroont onder meer de klantvriendelijkheid. Er werd gestreden in 10 categorieën, waaronder de buurtwinkels, de kledingzaken, juweliers, kappers, enzovoort. Slechts één Limburgse deelnemer wist het podium te bereiken: Keurslagerij Dirk in Opglabbeek behaalde de tweede plaats in de competitie voor Beste Keurslager van België.

De zaak is een begrip in de regio. Dirk Myny en Lieve Janssen namen in 1988 de slagerij over onder de naam Fijnkost Dirk. Hij bouwde het assortiment gestaag uit met onder meer een traiteurservice. Ook de winkel en de andere gebouwen werden uitgebreid en grondig verfraaid. Van 4 personeelsleden groeide het aantal medewerkers tot 12. In 2000 mocht de zaak de titel van Keurslager gaan voeren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.