Nieuws Limburg Slide Events glijdt door de coronacrisis

Slide Events glijdt door de coronacrisis

Slide Events glijdt door de coronacrisis

De noodzaak aan publieke informatie rond de coronamaatregelen, is goed nieuws voor het Hasseltse bedrijf Slide Events. Stadsbesturen en ondernemingen halen de led-schermen in huis om duidelijk te communiceren naar bezoekers en andere passanten.

Corona betekent gelukkig niet voor alle bedrijven kommer en kwel. Zo krijgt Slide Events erg veel vraag naar grote schermen die kunnen ingezet worden om veiligheidsvoorschriften duidelijk te maken. “Zowel het Jessaziekenhuis als het Ziekenhuis Oost-Limburg hebben zopas een jaarovereenkomst met ons gesloten”, zegt zaakvoerder Ogun Demirkan. “Zij willen alle richtlijnen rond corona heel duidelijk overbrengen naar personeel, patiënten en bezoekers.”

Ook steden en gemeenten springen op de kar. “In Sint-Truiden hebben we zopas 14 totems geplaatst die de bezoekers en inwoners welkom te heten en hen informeren over de looprichtingen en social distancing. Wij hebben op een paar dagen tijd deze constructies speciaal op maat laten maken op een kleine betonnen voet.” Ook in Zonhoven wil het gemeentebestuur via schermen op trailers met de bevolking communiceren.

Slide Events heeft niet alleen bestellingen voor de kleinere schermen ontvangen. “Volgende maand leveren we een megascherm van maar liefst 23m² voor ATL Renting in Tessenderlo. Dat brengt ons totale aantal op 25 schermen die we vast en mobiel in de verhuur hebben”, besluit Ogun Demirkan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Salesforce komt Limburgers opleiden

Salesforce, het internationale softwareplatform voor het beheer van klantenrelaties, gaat een structureel partnership aan met Hogeschool PXL. Bedoeling is dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.