Nieuws Limburg Slimme doos kan fameuze award in München binnenrijven

Slimme doos kan fameuze award in München binnenrijven

Slimme doos kan fameuze award in München binnenrijven

pidbox_mini_indoor_iso_2iLumen, de Limburgse onderneming die optreedt als dokter voor ondermaatse zonnepanelen, is genomineerd voor de prestigieuze awards op Intersolar Europe, de meest gekende beurs in de sector van de zonnepanelen. Meer concreet is iLumen (als enige Belgische onderneming) voorgedragen voor de PIDbox Mini, een installatie die ervoor zorgt dat het productiviteitsverlies van zonnepanelen ongedaan wordt gemaakt en dus de levensduur wordt verlengd.

In tegenstelling tot andere systemen op de markt, kiest iLumen voor een seriële schakeling van de PIDbox. Hierdoor is er geen invloed op de omvormers.

iLumen presenteert in München bovendien een primeur. Het bedrijf uit Tessenderlo heeft een voeding ontwikkeld die in staat is om de prestaties van de PIDbox nauwkeurig te monitoren en naargelang de behoefte, meer of minder stroom door te geven. Hierdoor verbruikt de box minder energie in de stand-by modus. Kortom, de wereld zal zich in München kunnen vergapen aan de snufjes die op Limburgse bodem uitgedokterd zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.