Nieuws Limburg Small Teaser kan Startup of the Year worden

Small Teaser kan Startup of the Year worden

Small Teaser kan Startup of the Year worden

Small Teaser, het platform waarmee Ruth en Stijn Janssens het publiceren van digitale magazines en blogs vereenvoudigen, hoort bij de 5 genomineerden voor de Startup of the Year. Dat is een onderscheiding die Startups.be voor het tweede jaar uitreikt om inspirerende voorbeelden in de kijker te plaatsen. En inspirend, dat is Small Teaser vast en zeker.

Small Teaser ging van start in 2015 en is gevestigd in de Corda INCubator (Hasselt). Het bedrijf van de tweeling Janssens biedt niet alleen een eenvoudig publicatiemiddel aan, maar koppelt er ook een verdienmodel met advertentie-inkomsten aan. Vorig jaar stapte LRM mee in de zaak.

Het prille succes van Small Teaser is de organisatoren van de Startup of the Year niet ontgaan. Ze vinden, na een grondig onderzoek, dat het Hasseltse bedrijf goed scoort op vlak van onder meer schaalbaarheid, omzet, risicokapitaal, relatie tot de omgeving, inventiviteit, enzovoort.

Nog tot 6 maart kan het grote publiek stemmen voor Small Teaser (of één van de andere genomineerden). Op 9 maart wordt tijdens een Tech Startup Conference in Brussel de winnaar bekendgemaakt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.