Nieuws Limburg Smeetrans (Peer) in handen van Willy Naessens

Smeetrans (Peer) in handen van Willy Naessens

Smeetrans (Peer) in handen van Willy Naessens

Transportonderneming Smeetrans uit Peer behoort voortaan tot de grote Vlaamse bouwgroep Willy Naessens. De familie Smeets blijft aan het roer staan om de werven van de nieuwe eigenaar just-in-time van alle materialen te voorzien.

“Het is ten gevolge van de groei en de internationalisering van onze bouwactiviteiten dat een verdere uitbouw van onze transportafdeling noodzakelijk was”, laat Willy Naessens weten. “Werven dienen volgens het just-in-time principe beleverd te worden, en bijgevolg is het organiseren en uitvoeren van bouwtransport één van de kernactiviteiten binnen onze groep. Onze zoektocht naar meer capaciteit leidde ons naar een overeenkomst met Smeetrans, een transportonderneming waar al meerdere jaren een samenwerking mee bestond.”

Smeetrans uit Peer beschikt over een vloot van 12 trekkers en 34 opliggers, die vooral worden ingezet voor het aanleveren van bouwmaterialen. De familie Smeets stond open voor een overname, maar wel onder de voorwaarde dat het zou gaan om een familiale overnemer die zich wil engageren om het bedrijf verder uit te bouwen. Met de flamboyante Oost-Vlaamse ondernemer Willy Naessens (Wortegem-Petegem), die ook in Limburg diverse grote bedrijven heeft, is die overnemer nu gevonden.

De familie Smeets blijft de dagdagelijkse leiding in handen houden en zal alle activiteiten verderzetten binnen de nieuwe structuur. Willy Naessens besluit: “Om de groei en de continuïteit van Smeetrans te bestendigen, wordt op korte termijn een investeringsprogramma opgezet om de vloot te voorzien van nieuw rollend materiaal.” The future is bright, and the sky is the limit!

Reageer op dit bericht

Reacties

Sibylle V. 2023-01-13 12:21:18

Proficiat! Willy en Marie-Jeanne. Wanneer jullie op bezoek zijn in Peer breng dan zeker een bezoekje aan Poire & Provence. Au revoir à Poire en succes!

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.