Nieuws Limburg Smets vindt innovatief exportproduct uit

Smets vindt innovatief exportproduct uit

Smets vindt innovatief exportproduct uit

De firma Aams-Salvarani uit het Oost-Vlaamse Maldegem heeft gekozen voor de firma Smets Zeiltechnieken om een nieuwe innovatieve toepassing te ontwikkelen.
Het Truiense bedrijf heeft op 18 maanden tijd een opblaasbaar opvangsysteem bedacht en gemaakt, waarmee mobiele sproei-installaties kunnen gekeurd worden. De vergaarbak heeft een oppervlakte van 40 x 2 meter.

vergaarbak zeil smets“De toepassing, die door Aams wereldwijd wordt verdeeld, is meteen een succes geworden,” zegt Steve Aerts van Smets. “In Kroatië, Brazilië, Colombia en Nederland zijn er intussen al verkocht.” Voor Smets leverde dit al direct een omzetstijging op van 150.000 euro.

De knowhow van het product blijft eigendom van Smets Zeiltechnieken, terwijl de distributie door Aams wordt verzorgd. Beide partners verwachten in 2015 een sterke stijging van de export voor dit product.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.