Nieuws Limburg Smets zet zeilen bij voor uitbreiding productie

Smets zet zeilen bij voor uitbreiding productie

Smets zet zeilen bij voor uitbreiding productie

De firma Smets Dekzeiltechnieken uit Sint Truiden heeft zopas een investering afgerond voor een nieuwe productielijn. “De nieuwe lasstraat functioneert op basis van een hoogstaande lastechniek om PVC-doeken, polypropyleen en hoogtechnologische glasvezel te verwerken tot afgewerkte doeken voor interieur- en exterieur,” zegt zaakvoerder Steve Aerts. “We kunnen er ook overkappingen mee maken voor terrassen, poolhouses en carports.” De uitbreiding is goed voor 2 nieuwe jobs. “Maar we trachten nog een aantal extra arbeidsplaatsen in te vullen, al moeten we toegeven dat het een aartsmoeilijke opdracht is om technisch gekwalificeerd personeel te vinden,” aldus nog Steve Aerts.

Smets AfzeikdelSmets Dekzeiltechnieken heeft om de verdere groei te begeleiden niemand minder dan Edgard Troonbeeckx (ex-Moeskops en ex-Kreapaint) overtuigd als externe bestuurder en raadgever. “Een beslissing die we eigenlijk al veel vroeger hadden moeten nemen, want ondernemers met zoveel ervaring zijn een geschenk uit de hemel voor iedere jonge of startende ondernemer. Ik kan het ten stelligste aanbevelen,” besluit Steve Aerts.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.