Nieuws Limburg SML zoekt nieuwe opportuniteiten

SML zoekt nieuwe opportuniteiten

SML zoekt nieuwe opportuniteiten

Harry LemmensSML, één van de grote toeleveranciers van Ford Genk, zal niet ophouden met bestaan. In een interview met TV Limburg naar aanleiding van de herdenking van de aangekondigde sluiting, zei voormalig directeur Harry Lemmens dat volop wordt gezocht naar nieuwe opportuniteiten. Het bedrijf is bezig met “een project” waarin het samen met een Waalse onderneming “iets in de luchtvaartsector” wil gaan doen. Het dossier is echter niet volledig rond. Pas over 2 maanden zou alles gefinaliseerd kunnen zijn. Managing Director Stefan Maussen bevestigt de gedrevenheid van de aandeelhouders en het directieteam om nieuwe business aan te trekken. “Er zijn dingen in beweging, maar nog niet concreet”, zegt hij.

De vakbonden zijn alvast verheugd. “We hebben vertrouwen in onze directie,” aldus Hasan Düzgün van de liberale vakbond ACLVB. “Het is heel duidelijk te zien dat ze druk bezig zijn om nieuw projecten binnen te halen. We geloven dat zij ons bedrijf terug op de rails kunnen zetten. We hopen alvast dat eind volgend jaar zoveel mogelijk mensen aan boord kunnen blijven. Of het in de automotive is of niet, dat maakt niet zoveel uit. Jobs: dat is alles wat nu telt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Bandag wil er 33 buiten

Bij bandenbedrijf Bandag Lanklaar te Dilsen-Stokkem kondigde de directie tijdens een bijzondere ondernemingsraad de intentie tot collectief ontslag aan: 24… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.