Nieuws Limburg Snelgroeiend Festicup vindt nieuwe stek aan snelweg

Snelgroeiend Festicup vindt nieuwe stek aan snelweg

Snelgroeiend Festicup vindt nieuwe stek aan snelweg

Haast alle muziekfestivals overwegen om wegwerpbekers te vervangen door herbruikbare exemplaren. Dat moet Festicup, de start-up van Truienaar Jozef Plevoets en Steven Van Herrewege, als muziek in de oren klinken. Festicup is namelijk pionier in deze herbruikbare bekers en kondigt dan ook meteen de verhuizing naar een nieuw pand aan.

De zaakvoerders kondigen zelf het einde van een lange zoektocht naar een nieuwe thuis aan. “We hebben eindelijk een nieuwe vestiging gevonden die voldoet aan alle eisen”, zeggen Jozef Plevoets en Steven Van Herreweghe. “Weldra zullen we kunnen intrekkken in een modern, nieuwbouw complex, vlakbij de autostrade (E314). In deze nieuwe vestiging zullen we het grootste deel van onze activiteiten kunnen centraliseren.”

De ruimte is nodig om de gigantische voorraad van gebruikte festivalbekers te reinigen, op te slaan en volgens moderne logistieke toepassingen in ijltempo tot bij de klanten te brengen. Bovendien is er ook extra kantoorruimte nodig, want ook de administratieve staf van Festicup groeit als kool.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.