Nieuws Limburg Snelste torenkraan van Europa komt uit Lommel

Snelste torenkraan van Europa komt uit Lommel

Snelste torenkraan van Europa komt uit Lommel

De Ceuster uit Lommel heeft een primeur beet. De specialist in hijskranen presenteert (weldra op Matexpo) voor het eerst een bouwkraan die op 30 minuten rechtstaat en eenvoudig op 220 Volt kan ingeplugd worden.

“Eco is niet alleen een hot issue, maar het is gewoon ook zeer belangrijk voor onze toekomst”, zegt CEO Davy De Ceuster. “Daarom maakten we, samen met onze constructeur in Italië, werk van een super-ECO model van onze HS380. Deze kraan van 38 meter, met een maximale capaciteit van 4 ton, staat recht in 30 minuten en kan je eenvoudig in een stopcontact steken. Tegenwoordig zijn niet alleen kracht en lengte van belang, maar ook de zuinigheid.”

De Ceuster & Co uit Lommel verkoopt en verhuurt reeds 30 jaar bouw- en torenkranen en is sinds 1988 exclusief verdeler van het merk Gru Dalbe uit Italië. Het familiebedrijf heeft een bouwkranenpark met meer dan 120 snelmontage- en torenkranen. Daarnaast is De Ceuster ook producent van bouwliften, stellingen, stapelbakken en meer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.