Nieuws Limburg Snoept ex-eigenaar Actief Interim Veritas af van JBC?

Snoept ex-eigenaar Actief Interim Veritas af van JBC?

Snoept ex-eigenaar Actief Interim Veritas af van JBC?

Indufin, de investeringsmaatschappij die samen met KBC van 2007 tot 2011 één van de eigenaars was van de Limburgse uitzendgroep Actief Interim, heeft volgens de zakenkrant De Tijd de beste papieren om de Veritas-keten over te nemen. In oktober vorig jaar raakte bekend dat naast Indufin ook modeketen JBC en nog een aantal partijen interesse hadden om Veritas in te lijven.

veritas genkNa een studie van de dossiers zouden JBC en Indufin nog in de running zijn. Volgens De Tijd ligt Indufin, dat onder meer het schoenenmerk Blue Haven in portefeuille heeft, in pole position. Volgende week zou de knoop worden doorgehakt over de finale overnemer van de keten in kousen, breigoed en mode-accessoires. Veritas telt 120 winkels, zo’n 800 werknemers en een omzet van 113 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.