Nieuws Limburg Socalim blijft orders in ’t Stad binnenrijven

Socalim blijft orders in ’t Stad binnenrijven

Socalim blijft orders in ’t Stad binnenrijven

Het Limburgse bedrijf Socalim van ondernemer Nicolas Nulens, heeft de opdracht gekregen om in Antwerpen 40 nieuwe verhuurstations voor betaalfietsen te bouwen. Het is al de derde keer dat Clear Channel deze gespecialiseerde taak uitbesteed aan Socalim.

Het bedrijf uit Houthalen-Helchteren installeert diverse toepassingen, zoals nutsvoorzieningen, telecom, reclamezuilen, bushokjes, enzovoort. De verhuurstations voor fietsen zijn een paradepaardje voor Socalim. “Het is de uitbreiding van een project dat destijds een wereldprimeur was”, vertelt Nicolas Nulens. “Vandaag vind je de openbare betaalfietsen in alle grootsteden.” In Antwerpen zullen na de zopas toegewezen fase, maar liefst 220 verhuurstations in de stad te vinden zijn.

“Een mooie opdracht voor ons en vooral ook een bevestiging dat we kwaliteit hebben afgeleverd van bij de opstart”, aldus de oprichter en gedelegeerd bestuurder. “Even belangrijk is dat we als Limburgs bedrijf opnieuw het vertrouwen krijgen van een belangrijke speler als Clear Channel.” Het is voor deze opdrachtgever dat Socalim trouwens al bijna 1.000 bushokjes mocht bouwen.

Socalim is trouwens nog steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.